Ekan ylläripaketin sain jo kauan sitten, mutta siinä luki "saa avata vasta 14.2.", joten mieheni laittoi sen piiloon. Kun sain tuntemattomalta paketin, tiesin sen olevan kotiäidin käsityöt -blogin yllätyksestä ja käskin laittaa samaan paikkaan... Mutta tänä aamuna mieheni toi minulle NELJÄ kuorta kahden asemasta - siis todellinen yllätysten aamu!

This morning my husband brought me four surprises; I had known about two...

Liisalta (me siis lähetimme toisillemme...) Kipakan vaihtojen Ystävän yllätys: ihana pikkusydän ja teemaan sopivia lankoja ja nauhaa, chilisuklaata (NAM!) sekä haluamani Suomi -sormustin. Kiitos, rakas ystävä!

Liisa sent me a darling little heart, bautiful floss and ribbon, chili chocolate and a thimble! Thank you dear friend!

Toinen paketti oli aivan uudelta tuttavalta, Esikolta. Vaikket itse ristipistoja teekään, olit kerännyt ihanan paketin: joulupistely ja ihania pikkumalleja mm. pääsiäiseen, tuoksuva saippua ja ihanaa karkkia ja suklaata. Kiitos Sinulle!

Esikko sent me a really nice package, though she was worried because she doesn't stitch herself. I loved the easter charts! There was also candy and a soap with an interesting smell... yes, Winter Spice!

Ja sitten ne täydet yllärit: Pappi puikoissa lähetti upean itämaistyylisen kortin ja Mari lumiukkokortin ja ihanan pikkutyynyn! Ihana!!! Kiitos teille molemmille!

And these were both total surprises: a card from Pappipuikoissa and the cutest little pillow from Mari! Thank you both so much!